Internet Info, s.r.o. Lupa Root Měšec Podnikatel DigiZone Slunečnice Vitalia TopDrive Bomba Navrcholu Weblogy Dobrý web Woko Jagg Computer.cz SK: MojeLinky
Nový dotaz do odborné poradny

Potřebujete poradit od odborníka?
Zajistíme Vám odpověď rychle za jednotnou cenu 99 Kč.

Odpověď je zajištěna do 48 hodin, vyjma víkendů a svátků. Lhůta pro zaslání odpovědi se však může v případě složitosti dotazu prodloužit. Uváděná cena je včetně DPH. Další podrobnosti o službě v Podmínkách užívání.

Nový dotaz do volného fóra

Chcete se zeptat ostatních uživatelů diskuzního fóra? Využijte zdarma obsahových rubrik.

Odpověď zajištěna není. Odpovídají nahodile pouze uživatelé diskuzního fóra. V případě potřeby rychlé a odborné rady doporučujeme využít placené poradny.

Autor Téma: Faktura z daňového ráje  (Přečteno 1013 krát)   Share 

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

David Plachý

• Host
Faktura z daňového ráje
« kdy: 16. 08. 2010, 19:27:03 »
Dobrý den,
mám problém, nedávno jsem si nechal udělat webové stránky od firmy u které jsem měl zato, že pochází z ČR. Nyní mně však přišla faktura a nestačil jsem se divit, společnost sídlí na Seychelách. Chci se zeptat, zdali mi finančák fakturu uzná a mohu si ji znákladovat, nebo jestli se tato položka nákladovat nedá.

Děkuji, David Plachý.

Reklama

• Stálý člen

Offline Dagmar Kučerová

• redaktorka
  • Profík
    • Zobrazit profil
    • Podnikatel.cz
Re: Faktura z daňového ráje
« Odpověď #1 kdy: 17. 08. 2010, 07:47:06 »
Dobrý den,

pokud služba řádně proběhla a faktura splňuje veškeré náležitosti, nevidím důvod k nezahrnutí do nákladů. To, že firma sídlí na Seychelách, nemusí být pro odběratele nutně problém. Také důvody, proč se firma přesunula do "daňového ráje" mohou být různé.

Viz: http://www.podnikatel.cz/clanky/chrani-anonymita-v-danovych-rajich-vlastniky/

Na toto téma připraví Podnikatel.cz článek. Určitě požádáme o vyjádření finanční ředitelství.

Dagmar Kučerová
Dagmar Kučerová
redaktorka serveru Podnikatel.cz

Offline Dagmar Kučerová

• redaktorka
  • Profík
    • Zobrazit profil
    • Podnikatel.cz
Re: Faktura z daňového ráje
« Odpověď #2 kdy: 01. 09. 2010, 11:08:37 »
Dobrý den,

více informací v dnešním článku:  http://www.podnikatel.cz/clanky/faktura-z-danoveho-raje-danove-uznatelny-naklad/

Dagmar Kučerová
Dagmar Kučerová
redaktorka serveru Podnikatel.cz

Platby GoPay