Internet Info, s.r.o. Lupa Root Měšec Podnikatel DigiZone Slunečnice Vitalia TopDrive Bomba Navrcholu Weblogy Dobrý web Woko Jagg Computer.cz SK: MojeLinky
Nový dotaz do odborné poradny

Potřebujete poradit od odborníka?
Zajistíme Vám odpověď rychle za jednotnou cenu 99 Kč.

Odpověď je zajištěna do 48 hodin, vyjma víkendů a svátků. Lhůta pro zaslání odpovědi se však může v případě složitosti dotazu prodloužit. Uváděná cena je včetně DPH. Další podrobnosti o službě v Podmínkách užívání.

Nový dotaz do volného fóra

Chcete se zeptat ostatních uživatelů diskuzního fóra? Využijte zdarma obsahových rubrik.

Odpověď zajištěna není. Odpovídají nahodile pouze uživatelé diskuzního fóra. V případě potřeby rychlé a odborné rady doporučujeme využít placené poradny.

Autor Téma: Ztracené daňové doklady  (Přečteno 1366 krát)   Share 

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

anna demartini

• Host
Ztracené daňové doklady
« kdy: 01. 07. 2010, 19:49:33 »
Dobrý den, chci se zeptat jak postupovat v případě, kdy nemohu předložit FÚ daňové účetnictví. Při stěhování zrějmě skončili nevím kde. nenašla jsem je.Účetnictví mi vedl účetní, dle něj jsem i podávala daňové přiznání,ale evidence dokladů za dva roky mi chybí...jsem zoufala a děkuji za odpověď, D.

Reklama

• Stálý člen

Offline Dagmar Kučerová

• redaktorka
  • Profík
    • Zobrazit profil
    • Podnikatel.cz
Re: Ztracené daňové doklady
« Odpověď #1 kdy: 07. 07. 2010, 10:19:34 »
Dobrý den,
z Vašeho dotazu usuzuji, že daňová kontrola již probíhá. Pokud jste podávala daňová přiznání, jsou jistě i na FÚ. Problém bude se ztracenými doklady. Váš účetní by mohl mít zálohu daňové evidence, na základě které byste mohla požádat o opisy dokladů. Jestliže nebudete mít k dispozici ani to, pokusila bych se dát dohromady alespoň příjmy. Finanční úřad by potom mohl doměřit daň s využitím výdajů procentem z příjmů. V opačném případě bude daň vyměřena dle pomůcek, které si sám obstará. Příslušné sankce Vás neminou. 

Dagmar Kučerová
Dagmar Kučerová
redaktorka serveru Podnikatel.cz

Platby GoPay